Καλώς ήρθατε στη Freediving WorldWide! Με έδρα την Αθήνα, αλλά διαθέσιμη παγκοσμίως, η σχολή μας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης ελεύθερης κατάδυσης που διατίθεται, μέσω παθιασμένων, καταξιωμένων και έμπειρων εκπαιδευτών.

Freediving WorldWide - 01

Η βασική εκπαιδευτική προτεραιότητα μας είναι η επικοινωνία μαζί σας - ανεξάρτητα από τον τρόπο που μαθαίνετε, εστιάζουμε στην δημιουργία ενός ιδανικού καναλιού ανταλλαγής πληροφορίας. Στόχος μας είναι η προσωπική σας ανάπτυξη και εξέλιξη, σε όποιο επίπεδο ενασχόλησης με την ελεύθερη κατάδυση και να σας ενδιαφέρει, ψυχαγωγικό ή αγωνιστικό! Θα λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη καθώς θα περνάτε τα στάδια της εξέλιξής σας , και στην πορεία θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε με άνεση και ασφάλεια τη ζώνη άνεσής σας, στο δρόμο προς την κατάκτηση των εμπειριών των ονείρων σας.

Η ομάδα της Freediving WorldWide είναι προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η σταδιακή πρόοδος των μαθητών μέχρι το υψηλότερο επίπεδο, προσφέροντας τους την καλύτερη και πιο ενημερωμένη εκπαίδευση σχετικά με την τεχνικές, τη μέθοδο και τη θεωρία. Στην Freediving WorldWide δεν θέλουμε μόνο να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα εκπαίδευσης στην ελεύθερη κατάδυση, αλλά να οδηγούμε τους μαθητές  και την ομάδα μας μέσα από την διασκέδαση και την επαφή με το υγρό στοιχείο , σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να εξερευνούμε καθημερινά αυτό που υπάρχει «βαθιά μέσα μας» .

Η εκπαίδευση που προσφέρουμε μπορεί να έχει ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των ενδιαφερομένων τις εξής μορφές: εξατομικευμένες εκπαιδευτικές συνεδρίες συγκεκριμένου σκοπού, one-on one - διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία, ατομικά ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης, προγράμματα δυο ατόμων καθώς και ομαδικά μαθήματα κορυφαίου επιπέδου. Οι πολλαπλές επιλογές μας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τέτοια αποτελέσματα στο νερό που δεν τολμάτε ακόμη να φανταστείτε. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας: ψυχαγωγία, συμμετοχή σε αγώνες, μεγιστοποίηση των επιδόσεων σε βάθος(CWT/FIM/CNF), στατική άπνοια (STA) , δυναμική άπνοια (DYN), καταδύσεις με διπλά πέδιλα (bifin) ή καταδύσεις με μονοπέδιλο (monofin), θα σας οδηγήσουμε στην επίτευξή του.

Freediving WorldWide - 02

Ανακαλύψτε στην ιστοσελίδα μας  τις πολλές επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε αυτό που σας ταιριάζει : μπορείτε, για παράδειγμα, να συνδυάσετε διαδικτυακά μαθήματα με ταξίδια ελεύθερης κατάδυσης της Freediving Spearfishing WorldWide στην Ελλάδα για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας, να προπονείστε καθημερινά στη θάλασσα ή στην πισίνα μαζί μας, να συμμετέχετε σε προγράμματα προετοιμασίας αγώνων ειδικά σχεδιασμένα για εσάς και πολλά άλλα.

Freediving WorldWide - 03

Είμαστε εξειδικευμένοι τόσο στο σωματικό όσο και στο πνευματικό παιχνίδι του αθλήματος: έχουμε εμπειρία 100+ βάθους στον αγώνα και μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας τις καλύτερες διαθέσιμες διατάσεις σώματος και πνευμόνων, αναπνευστικές και νοητικές ασκήσεις και τεχνικές εξισορρόπησης. Εξερευνήστε τα προγράμματά μας και βουτήξτε μαζί μας.

Η μεγάλη εμπειρία μας σε καταδύσεις με μια αναπνοή, σε βάθη μεγαλύτερα των 100 μέτρων μας έχει δώσει την δυνατότητα να διαπραγματευόμαστε με γνώση και βεβαιότητα τόσο την σωματική όσο και την πνευματική προσέγγιση της προσπάθειας κάποιου να καταδυθεί βαθύτερα . Είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μαζί σας τις καλύτερες διαθέσιμες διατάσεις σώματος και πνευμόνων, αναπνευστικές και πνευματικές ασκήσεις και τεχνικές χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης.

Δείτε όλα όσα προσφέρουμε – ελάτε να γνωριστούμε. Dive In With Us.