Έλα μαζί μας και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Με μια ανασα
Η σχολή μας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης ελεύθερης κατάδυσης που διατίθεται, μέσω παθιασμένων, καταξιωμένων και έμπειρων εκπαιδευτών.

Η βασική εκπαιδευτική προτεραιότητα μας είναι η επικοινωνία μαζί σας - ανεξάρτητα από τον τρόπο που μαθαίνετε, εστιάζουμε στην δημιουργία ενός ιδανικού καναλιού ανταλλαγής πληροφορίας. Στόχος μας είναι η προσωπική σας ανάπτυξη και εξέλιξη, σε όποιο επίπεδο ενασχόλησης με την ελεύθερη κατάδυση και να σας ενδιαφέρει, ψυχαγωγικό ή αγωνιστικό!

Ψαροτουφεκο
Μάθε να ψαρεύετε με τους καλύτερους και τους πιο έμπειρους από την αρχή ή βελτιώστε τις δεξιότητές σας μαζί μας για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά σας ως υποβρύχιος κυνηγός.

Οι εκπαιδευτές μας στο Υποβρύχιο ψάρεμα έχουν χρόνια αγωνιστικής και ψαρευτικής εμπειρίας, σε διάφορα μέρη του πλανήτη, και είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους καθώς και πολλές εμπειρίες!

 

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ & ΤΑΞΙΔΙΑ

Είστε έτοιμοι για την απόλυτη περιπέτεια;

Οι εκπαιδευτές της Freediving Spearfishing WorldWide και οι Εξειδικευμένοι Οδηγοί μας είναι διαθέσιμοι παγκοσμίως για να καλύψουν τις υποβρύχιες επιθυμίες σας και να δημιουργήσουν εξατομικευμένα ταξίδια σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Θέλετε ένα ταξίδι για ψαροντούφεκο μιας εβδομάδας στο Περού; Γίνεται! Ένα διήμερο ταξίδι ελεύθερης κατάδυσης στα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας;Ευκολο!. Μπορούμε να παρέχουμε σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία περνάει από το μυαλό σας. Ομάδες, άτομα, ζευγάρια, αρχάριοι αλλά και καταξιωμένοι δύτες, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να κάνουν μια έρευνα για τις υπηρεσίες μας.

Sponsored by

Powered by