Όλοι οι κρίκοι της είναι εξίσου πολύτιμοι και προσφέρουν τα μέγιστα για τη σταθερότητα του οικοσυστήματος. Εάν κάποιος αποδυναμωθεί, τότε ολόκληρη η αλυσίδα χάνει τη δύναμή της. Οι αμόρφωτοι και οι εμπαθείς θα σπεύσουν να πουν πως ο υποβρύχιος κυνηγός με άπνοια δεν πρέπει να είναι ο κρίκος αυτής της αλυσίδας, αλλά σε αυτούς θα απαντούσα έντονα πως οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν βίαιες βιομηχανοποιημένες μεθόδους δεν θα πρέπει. Οι ψαροκυνηγοί συμμετέχουν ακολουθώντας ακριβώς εκείνους τους άγραφους κανόνες που έχει θεσπίσει η φύση μέσα από τα χρόνια και προσφέρουν βιωσιμότητα και σταθερότητα σε κάθε φυσικό περιβάλλον.

Όταν ένα ψάρι έρχεται στην επιφάνεια από κάποιο βάθος, η νηκτική κύστη φουσκώνει από τον αυξανόμενο όγκο του αέρα... Ως αποτέλεσμα αυτού, το στομάχι σπρώχνεται προς το στόμα και το τελευταίο γεύμα πετάγεται προς έξω.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους βασικούς παράγοντες της αλιευτικής βιωσιμότητας αλλά και πώς το υποβρύχιο κυνήγι βοηθά στη σταθερότητα του υποβρύχιου οικοσυστήματος, μπορείτε να συμμετάσχετε σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο υποβρυχίου κυνηγιού με άπνοια της Freediving WorldWide.